Få besked, når der er ændringer til dette udbud Gem dette udbud under "Mine udbud"

Reparation og vedligeholdelse af militære luftfartøjer, missiler og rumfartøjer 2020/S 202-491882

Kort beskrivelse

FMI ønsker at forhøje en trækningsret til en indgået Foreign Military Sales (FMS) case DE-P-GBU på anskaffelse af driftsrelaterede tjenesteydelser og reservedele til forsvarets AIM 9X missiler. Aftalen indgås med den amerikanske stat og giver FMI en rettighed til at anskaffe de på casen omhandlede ydelser efter behov. FMI kan ikke på forhånd fastsætte præcist hvilke varer og ydelser som der er behov for at anskaffe på casen, herunder til hvilken værdi.

De driftsrelaterede tjenesteydelser omfatter navnlig levering af teknisk dokumentation, reparationer af missiler og missildele samt programmanagement. Disse driftsrelaterede tjenesteydelser har alle en sådan tilknytning til AIM 9X missilerne at tjenesteydelserne ikke kan anvendes på andre systemer. Alle reservedele, herunder mere almindelige forbrugsreservedele, er specialfremstillet til AIM 9X missilerne, hvorfor det kun er den oprindelige producent, Raytheon, som kan levere disse.

Læs mere
Ordregiver Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Annonceret 16-10-2020 kl. 00.00
Sidst ændret 16-10-2020 kl. 10.01
Deadline
Udbudstype EU-udbud
Udbudsdetaljer http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:491882-2020:TEXT:DA:HTML
Leveringssted DANMARK
Dokumenttype Bekendtgørelse med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed

Bekendtgørelse med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed (18-11-2019)

Luft-til-luft-missiler 2019/S 222-545815

http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:545815-2019:TEXT:DA:HTML
Kort beskrivelse

DALO ønsker at forlænge en trækningsret til en indgået Foreign Military Sales (FMS) case DE-P-GBU på anskaffelse af driftsrelaterede tjenesteydelser og reservedele til forsvarets AIM 9X missiler. Aftalen indgås med den amerikanske stat og giver DALO en rettighed til at anskaffe de på casen omhandlede ydelser efter behov. DALO kan ikke på forhånd fastsætte præcist hvilke varer og ydelser som der er behov for at anskaffe på casen, herunder til hvilken værdi.

De driftsrelaterede tjenesteydelser omfatter navnligt levering af teknisk dokumentation, reparationer af missiler og missildele samt programmanagement. Disse driftsrelaterede tjenesteydelser har alle en sådan tilknytning til AIM 9X missilerne at tjenesteydelserne ikke kan anvendes på andre systemer.

Alle reservedele, herunder mere almindelige forbrugsreservedele, er specialfremstillet til AIM 9X missilerne hvorfor det kun er den oprindelige producent, Raytheon, som kan levere disse.

Læs mere
Ordregiver Danish Defence Acquisition and Logistics Organizations (DALO)
Annonceret 18-11-2019 kl. 00.00
Sidst ændret 18-11-2019 kl. 11.00
Deadline
Udbudstype EU-udbud
Udbudsdetaljer http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:545815-2019:TEXT:DA:HTML
Leveringssted Not specified
Dokumenttype Bekendtgørelse med henblik på frivillig forudgående gennemsigtighed